Home U bent al hier Foto's Contact
Background Halloween MaanSkalet heksHet huis van Xenon


Vampire Xenon, geboren op 29 Februari 1736.

Xenon werd vanaf zijn achttiende levensjaar tot aan zijn twintigste regelmatig gebeten door een vampier. Omdat Xenon op het stadsfeest van onsen poiteren van Aemstelredamme. Perongeluk het bloed dronk van zijn bloedzuiger, veranderde zijn leven tot naar dat van de duisternis. Xenon veranderde zelf in een vampier.

Wanneer de schemering toe slaat in Aemstelredamme, en de contoeren van de stad door de maan worden uitgelicht. Is Xenon ontwaakt en opzoek naar vers bloed. Jaar in, jaar uit voeden hij zich met bloed van straat bendes of dames van verdachte zeden die op straat rond zwerfden. In tijd van oorlog vergreep hij zich aan het bloed van de vijand. Waarmee hij na de oorlog van de Amerikaansche Onafhankelijkheid, voor het Republiek der verenigde Nederlanden de aderlijke titel: Markies von Nova Belgica kreeg. Nadien diende Xenon nog in de Vierde, Ketel, Brabantsche en Napoliontische oorlog.

Na de val van de fransen zwerft de zeer gefortuneerde Xenon de markies van dorp tot stad, van land en continent. In de vorm van mens, wolf of vleermuis, om zijn dorst te lessen met vers bloed.

Wie weet is hij ook al bij jou geweest.


© 1969 ARPAnet